Loading

KINDERVAKANTIE WEEK 2021

Welkom

Welkom bij de Kindervakantieweek 2021 voor de kinderen uit de Muntel/Vliert/ Orthenpoort in ’s-Hertogenbosch. Ook dit jaar organiseert Stichting De Hobbel een jaarlijks feest voor kinderen met sport, spel en vooral heel veel plezier als uitgangspunt! Het thema van de Kindervakantieweek 2021 is: ‘Op de camping’.

De Kindervakantieweek (KVW) wordt georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar, uit de wijk Muntel/Vliert of Orthenpoort in Den Bosch. Ook dit jaar zet een groep enthousiaste vrijwilligers zich in voor drie fantastische dagen. Zo beleven deze kinderen met elkaar actief de start van de zomervakantie; een jaarlijks terugkerend ‘feest’ voor alle kinderen uit de wijk.

Traditiegetrouw vindt de Kindervakantieweek plaats in de eerste week van de zomervakantie. Dit jaar zijn de kinderen van maandag 26 juli tot en met woensdag 28 juli 2021 van harte welkom om te genieten van drie dagen ‘fun’ en verschillende activiteiten, workshops en spelletjes rondom het thema: ‘Op de camping’.

Programma

Ben je benieuwd naar een overzicht van alle activiteiten? Neem dan een kijkje in het programmaVanwege de coronamaatregelen blijft het tot het laatste moment spannend of we het programma in zijn geheel kunnen uitvoeren. Als team gaan we alles op alles zetten om de buurtkinderen een leuk en passend programma aan te bieden. Wanneer nodig met een passend alternatief programma. 

Het definitieve programma delen we via de Facebook pagina van De Hobbel en deze website. 

Inschrijving

Op woensdag 23 juni om 19.00 uur opent de inschrijving voor de Kindervakantieweek van 26 t/m 28 juli 2021 bij De Hobbel op het Taxandriaplein. Inschrijving is op volgorde van aanmelding. Er kunnen maximaal 100 kinderen in de leeftijdscategorie van 4 t/m 12 jaar deelnemen aan de Kindervakantieweek. Je kunt maximaal drie kinderen inschrijven op ééninschrijfformulier. Uitsluitend kinderen uit hetzelfde gezin mogen op één inschrijfformulier worden ingeschreven! 

Inschrijven doe je zo:
– Stap 1: download Inschrijfformulier print het uit en vul het in.
– Stap 2: lever het formulier op 23 juni in bij De Hobbel en betaal de bijdrage.
– Stap 3: maak je inschrijving compleet met gebruik van je unieke inschrijfcode door op deze link te klikken.

Wanneer je je inschrijft voor de Kindervakantieweek ga je akkoord met de Algemene voorwaarden

Kosten deelname

De kosten voor deelname aan de KVW zijn €30 per kind. Hierin zijn lunch, drank, fruit, versnaperingen gedurende de dag inbegrepen. Het is niet nodig om je kind eten, drinken of snoep mee te geven.

Ook dit jaar streven we ernaar 10 tot 15 ‘golden tickets’ uit te delen. Deze kinderen mogen gratis mee doen, omdat ze in een gezinssituatie zitten waar meedoen anders problematisch zou zijn. Wil je hieraan een financiële bijdrage leveren? Dat waarderen wij zeer en kun je aangeven bij het inschrijven van je eigen kind(eren).

Vrijwilligers

Jaarlijks nemen zo’n 100 kinderen deel aan de Kindervakantieweek op het Taxandriaplein. Om al die kinderen een paar fantastische dagen te bieden, zetten ruim 60 vrijwilligers zich jaarlijks in. Meer weten over vrijwilliger zijn tijdens deze week? Klik dan hier!

Sponsoring

De Kindervakantieweek is voor de organisatie ervan afhankelijk van haar sponsoren. Op deze pagina vind je een overzicht van alle sponsoren van dit jaar. Wil je in 2022 de Kindervakantieweek ondersteunen op wat voor een manier dan ook? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden tot sponsoring te bespreken.