Loading

speluitleen

Bij De Hobbel kunnen kinderen uit de wijk met hun (gratis) Hobbelpas allerlei speelgoed lenen. Wil je iets groots lenen? Dan kun je daarvoor speciale munten – zogenaamde taxen – verdienen door eenvoudige klusjes te verrichten, zoals schoonmaken van het plein.

Voor meer info over de speluitleen, de spelregels en de wijze waarop je lid kunt worden: stuur je een email naar: info@dehobbel.nl of bel naar 06 12 66 43 (tijdens openingstijden). Uiteraard kun je ook even binnenlopen als De Hobbel geopend is. Om je (kind) in te schrijven kun je hier het inschrijfformulier downloaden, en vervolgende inleveren bij de Hobbel.


Openingstijden van de Hobbel:

maandag gesloten
dinsdag 12.00 – 17.00 uur
woensdag 12.00 – 17.00 uur
donderdag 12.00 – 17.00 uur
vrijdag 12.00 – 17.00 uur
zaterdag 12.00 – 17.00 uur
zondag gesloten

Soms wijken de openingstijden af. Bijvoorbeeld in vakanties, bij evenementen of bij een tekort aan vrijwilligers. Actuele wijzigingen lees je op de Facebookpagina van de Hobbel.


Let op

Op de volgende dagen is de hobbel gesloten:

SPELUITLEEN DE HOBBEL GESLOTEN

Ook speluitleen De Hobbel volgt het advies op van het RIVM. Naar aanleiding van de nieuwste adviezen m.b.t. het coronavirus van het RIVM hebben we besloten om de speluitleen te sluiten tot en met 20 mei. Zodra we meer informatie hebben leest u dat uiteraard op onze website en Facebook pagina.

Wij volgen het advies van de R.I.V.M. voor Noord-Brabant

Gezien de huidige situatie m.b.t. het Coronavirus, hebben wij besloten om vanaf dinsdag 17 maart tot en met 20 mei onze deuren te sluiten. Hopelijk kunnen we jullie na deze periode weer van harte welkom heten.

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe!!!

Bestuur Stichting de Hobbel

Activiteiten:

inschrijving kindervakantieweek (meer info volgt)