Loading

REGELS & VEILIGHEID

De Kindervakantieweek staat bekend als drie dagen vol verschillende activiteiten. Van hutten bouwen tot een graffiti workshop. Van fanatieke sportactiviteiten tot gezellige spelmomenten. Al dit plezier kan alleen tot stand komen met de juiste voorbereiding en maatregelen. Veiligheid staat voorop bij de organisatie van de Kindervakantieweek.

DICHTE SCHOENEN MET HUTTEN BOUWEN
Op maandag trappen we de Kindervakantieweek af met één van de leukste onderdelen: het bouwen van hutten! Met houten pallets bouwen de kinderen, onder leiding van vrijwilligers, hun eigen hut! Spijkers, een hamer en een zaag zijn geen geschikte combinatie met slippers of sandalen. Daarom verplichten wij alle vrijwilligers en kinderen om dichte schoenen te dragen op de maandag en de dinsdag van de Kindervakantieweek. Ook al schijnt de zon en is het hartje zomer!

EHBO
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom werken wij met gecertificeerde EHBO’ers. Dagelijks is er een EHBO’er aanwezig om alle kinderen en vrijwilligers te voorzien van eerste hulp bij ongelukken.

Klik hier voor de Algemene voorwaarden