Loading

vrijwilligers

Vrijwilligers bij de Kindervakantieweek

Vrijwilligers vormen de drijvende kracht achter de Kindervakantieweek. Zonder enthousiaste en gemotiveerde ouders kunnen wij deze drie dagen niet organiseren. Er doen ongeveer 100 kinderen mee en al deze kinderen worden ingedeeld in groepen die begeleid worden door minimaal twee vrijwilligers. Daarnaast is bij sommige activiteiten extra begeleiding nodig. De Kindervakantieweek kan dus niet zonder jou!  Alle vrijwilligers krijgen van ons een T-shirt met logo. Leuk als aandenken, maar tijdens deze dagen vooral erg handig voor de herkenbaarheid.

Hoeveel hulp wordt er van me verwacht?

Bij het inschrijven van 1 of 2 kinderen dien je minimaal 1 dag mee te helpen als begeleider. Bij inschrijving van 3 kinderen of meer is dat minimaal 2 dagen. Ben je niet in de gelegenheid te helpen? Dan kun je een familielid, vriend of vriendin vragen dit te doen. De minimum leeftijd is 16 jaar. 
Kinderen van wie ouders niet kunnen meehelpen en geen vervanger kunnen regelen, komen op een wachtlijst te staan. Zijn er genoeg vrijwilligers? Dan bekijken we of deze kinderen ook kunnen meedoen.
Ben je als ouder/verzorger bereid alle dagen mee te helpen? Dan mag je je kinderen als ‘early bird’ eerder inschrijven zodat zij zeker zijn van deelname aan de Kindervakantieweek.